Brief voor de Plussers

 



We nodigen jongeren graag uit op Adventslicht, een digitaal evenement dat de geplande Adventsavond in Brussel vervangt. Een avond vol licht, om de adventsperiode samen in te zetten.

Brief voor Plussersgroep

Op vrijdagavond 27 november 2020 om 19.30 uur komen we digitaal samen met Omar, een verhalenverteller van duizend-en-één-nacht, die ons meeneemt in zijn maar ook jouw en mijn verhaal. Een interactieve beleving die blijft hangen. Maar we houden het niet bij één verhaal, je krijgt er nog een tweede bovenop. We sluiten de avond af, ten laatste om 21 uur, met een gebedsmoment. Voel je vrij om later aan te sluiten of vroeger te vertrekken wanneer nodig, de link blijft vrij beschikbaar.

 

Via deze link raak je in de Zoomsessie met Omar. Heb je de Zoom-app, dan geef je het nummer 936 0327 0270 daarin door. Ook door te bellen naar 0032 2 788 0173 (aan je vast tarief) en het nummer 936 0327 0270 in te geven, kan je meeluisteren.

 

Ken je iemand die (nog) geen Plusser is maar wel geïnteresseerd zou zijn om mee te luisteren? Stuur gerust de link door. Dit initiatief staat open voor iedereen.

 

Dit alles nalezen, kan via www.adventslicht2020.ijd.be of via ons evenement op Facebook.

Je vindt op de website ook alle info over "Hopen Licht", de adventsbrochure van IJD Brussel, die je met (luister)verhalen, (gesproken) w/Woord, gedichten, gebeden en muziek doorheen de adventsperiode loodst. Ook wanneer je niet deelneemt aan Adventslicht mag je deze brochure binnenkort in je mailbox verwachten.

 

We wensen je het allerbeste toe, en tot snel op Adventslicht!

Groeten

Bertrand en Josefien

Reacties

Populaire posts